OVER ONS

Met een passie voor techniek en brommers al 5 jaar ervaring

Laat je niet afleiden door ons jonge team! Al jaren kopen, repareren en rijden wij kapotte, en daarna gerepareerde scooters. Hierdoor hebben we zoveel kennis opgebouwd dat we dit nu inzetten om anderen te helpen.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit hechte vrienden die elkaar versterken. Met de communicatieskills van Maarten en het technisch inzicht van Robbe ontvang jij een volledig pakket waarin je weet waar je aan toe bent en weet dat je in goede handen bent.

Robbe Spaan

Robbe is de man van de techniek. Met zijn scherpe blik en jarenlange ervaring met brommers weet hij binnen no-time het probleem op te sporen. Vaak kan hij op locatie de brommer weer aan de praat krijgen zodat jij weer verder kan.

Maarten Christiaanse

Maarten is de man die alles kan. Hij regelt dat je snel een afspraak kan maken en dus geholpen kan worden. Maarten vertaalt de technische problemen naar verstaanbaar Nederlands zodat jij precies weet wat er aan de hand is.

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht en binnenkort staan wij op de stoep.

Wij komen aan huis

Wij snappen dat een kapotte scooter bijna niet te verplaatsen valt. Vaak kan deze bij u thuis worden gerepareerd. Waarom dan naar een dure scooterzaak als R&M Scooters naar u toe kunnen komen?

Noodgeval met je scooter?

Sta je met je scooter stil en heb je er echt geen verstand van? We zijn te bereiken voor gratis advies. Twijfel niet en stuur een bericht!

Waarom kiezen voor R&M Scooters?

We zijn gepassioneerd over het onderhouden en repareren van scooters en doen dit al jaren. Het is tijd om onze kennis in te zetten om mensen te helpen!

Experts

Geef uw zorgen uit handen en laat het aan de experts over.

Veel ervaring

We hebben 5 jaar ervaring met het repareren van scooters en stylen ervan.

Goedkoop en betrouwbaar

Vooraf spreken we een prijs met u af en hier houden wij ons aan. Wanneer iets duurder uitpakt zullen we dit met u overleggen. Vertrouwen is key!

No cure no pay

Lukt het ons niet om uw scooter te repareren? Dan worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Vertrouwen

U kunt ons vertrouwen dat we het beste met u voor hebben. We hebben een passie voor scooters. Hier gaan we zorgvuldig mee om.

Hoge kwaliteit

We leveren hoge kwaliteit. Binnen no time kunt u weer rijden!

Wat zeggen onze klanten?

Nog niet helemaal overtuigd? Lees hier wat onze klanten over ons te zeggen hebben. Staat u hier binnenkort ook bij?

Late night reparatie
Op locatie
Snelle, goede service
Joris
Reparatie op locatie​
Top service aan huis
Meike Spaan
Reparatie aan huis​
Alleen stelen is goedkoper
Pim Beumer
Reparatie aan huis

Vraag advies of maak afspraak